.nl
Twitter RSS Feed
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Alles onder één dak

Egogo Websolutions verzorgt voor u, indien gewenst, alles op het gebied van het web. Dat begint bij het ontwikkelen van uw website tot het promoten van uw website. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij voor u een persoonlijk pakket op maat creëren. Zo heeft u precies wat uw bedrijf nodig heeft.

Op maat advies

Op maat advies

Wij maken voor u een passende offerte op basis van uw wensen, geheel op maat. Onze specialisten analyseren het bezoekersgedrag en kijken onder andere naar uw huidige huisstijl, uw eventuele website en uw positie op de internetmarkt. Dan weet u zeker dat u uw geld op een juiste manier besteed.

Onze visie

Egogo Websolutions biedt de klant een totaaloplossing op het internet. U wilt een goed ogende presentatie op het internet, wij bieden de uitkomst!

Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Op zoek naar een professionele website met een professioneel design? Dan bent u hier op het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat uw website er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar dat het grafische gedeelte van uw website ook functioneel is. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de perfecte uitkomst bieden.

Content Management

Content Management

Genoeg van rekeningen voor het telkens aanpassen van uw website? Dan biedt ons CMS systeem de juiste uitweg. U kunt nu zelf, zonder technische kennis, uw website aanpassen in ons geavanceerde Content Management System. Met een paar drukken op de knop is uw website in een nieuw leven geroepen!

Webhosting

Webhosting

Het is natuurlijk belangrijk dat iedereen uw website altijd en overal kan bekijken. Daarvoor plaatsen wij u website op een computer (server) die geplaatst wordt op het snelle glasvezelnetwerk van Amsterdam, die direct en permanent verbonden is met het internet.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een zeer effectieve vorm van internet marketing. Door middel van onze zoekmachine positionering technieken zorgen wij ervoor dat uw website een hoge positie in de zoekmachines behaalt.

Domeinregistratie

Domeinregistratie

Het domeinnaam van uw bedrijf, of instantie is het middelpunt van uw website. Registreer daarom altijd zo snel mogelijk het domeinnaam wat bij uw website past. Indien het door uw gewenste domeinnaam niet meer beschikbaar is, helpen wij u met het zoeken naar de beste oplossing.

Website onderhoud

Website onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw klanten de laatste informatie te zien krijgen, is onderhoud voor uw website nodig. Heeft u zelf geen tijd om uw website te onderhouden, of geen tijd om erin te verdiepen? Geen nood, wij onderhouden uw website voor een scherp tarief.

E-commerce

E-commerce

Verkoop uw producten via een webshop, waarbij u als ondernemer makkelijk zelf producten toevoegen. Wij ontwerpen uw webshop geheel naar uw (winkel)stijl.

Online marketing

Online marketing

Behaal optimaal rendement door middel van online marketing. Wij zorgen voor het verhogen van het aantal gerichte bezoekers, leads en verkopen via uw website door efficiënt te adverteren op het internet.