.nl
Twitter RSS Feed
Alleen wat u echt nodig heeft.

Een professioneel advies, geheel op maat

Wilt u een website die geheel is afgestemd op uw doelgroep en zich onderscheidt ten opzichte van uw concurrentie? Dan is een website op maat voor u de oplossing. Naast een website op maat kijken wij ook naar de eventuele andere diensten die wij u kunnen leveren. Denk hierbij aan webhosting, zoekmachineoptimalisatie, marketing en zelfs drukwerk.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1Om voor u bedrijf de meest ideale samenstelling te creëren, nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek zullen wij verschillende vragen stellen om een goede indruk te krijgen van uw wensen. Denk hierbij aan de doelgroep, welke functionaliteiten u in uw website graag terug ziet en een eventueel marketingplan.

Stap 2Aan de hand van deze informatie stellen wij uw "pakket" samen, en maken wij een passende offerte voor u op. In dit pakket kunnen allerlei producten en diensten zitten, zoals website ontwikkeling, webhosting en SEO. Alleen wat voor uw bedrijf geschikt is. Zodra u akkoord gaat met de offerte zullen wij beginnen met de realisatie van uw pakket.

Stap 3Als eerst zullen wij een marktonderzoek houden. Hierbij analyseren wij onder andere uw doelgroep, de concurrentie en uw positie. Aan de hand van deze gegevens maken wij een ontwerp wat precies bij uw doelgroep past. Ook beginnen wij met het realiseren van uw eventueel andere wensen en zullen wij kijken hoe wij uw positie het best kunnen verbeteren.

Stap 4Zodra het ontwerp af is krijgt u deze natuurlijk onmiddellijk te zien. Als u op- of aanmerkingen heeft, zullen wij dit voor u aanpassen. Wij zorgen ervoor dat uw website er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar dat het grafische gedeelte van uw website ook functioneel is.
 

Stap 5Na het grondig testen van de grafische en technische uitvoering laten wij dit opnieuw aan u zien. Wij zullen dan het totale pakket aan u presenteren. Indien alles aan uw eisen voldoet gaan we over tot de oplevering van uw pakket.

 

Aanvragen

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op voor een advies op maat, of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.