.nl
Twitter RSS Feed
Onze visie, missie & ambitie.

Onze visie, missie & ambitie

Egogo Websolutions is een jonge onderneming met als doel de klant een totaaloplossing voor zijn website te bieden.

Als ondernemer heeft u het druk met uw bedrijf, product of dienstverlening. Natuurlijk wilt u een moderne, goed ogende presentatie van uw bedrijf op het internet, maar u beschikt niet over de mogelijkheden om dit zelf te realiseren.
Gelukkig hoeft dat ook niet, want Egogo Websolutions biedt een betaalbare totaaloplossing. Wij verzorgen voor u het ontwerp, de uitvoering en de werkelijke plaatsing op het internet (webhosting). Egogo kan voor u ook andere diensten of producten leveren, zoals (product)fotografie of drukwerk.

Indien u de regie over uw website niet geheel uit handen wilt geven, staat Egogo Websolutions ervoor open om zelf uw input te leveren. U kunt uw ontwerpen of ideeën vrijblijvend met ons bespreken.

Zelf gemakkelijk de controle behouden

Websites zijn vaak dynamisch en aan verandering onderhevig. Nieuwe producten, nieuwsberichten, pagina's, afbeeldingen, noem maar op. Met onze Content Management Systeem (CMS) bent u in staat binnen enkele muisklikken zelf de nodige veranderingen aan uw website aan te brengen. Kortom, u heeft er geen omkijken naar!

Zorg dat uw site goed gevonden wordt in Google

Als ondernemer is het enorm van belang dat uw website goed in de zoekmachine Google wordt gevonden. Dit is tegenwoordig de krachtigste manier van marketing. Wij zorgen dat uw website op een legale wijze een zo hoog mogelijke positie zal verwerven.
Onze programmatuur is zo ontwikkeld dat het standaard al geoptimaliseerd is voor Google en andere zoekmachines. Tevens zullen wij door onze jarenlange kennis extra gerichte SEO (Search Engine Optimization) technieken voor uw website toepassen.

Dankzij de korte communicatielijnen worden al uw wensen vrijwel onmiddellijk vervuld. Neem vandaag nog contact met ons op voor een maatofferte of meer informatie.

U bent een professional. Geef uw website in handen van professionals.