.nl
Twitter RSS Feed
Een aantrekkelijke website, grafisch en functioneel.

Website ontwikkeling

Op zoek naar een professionele website met een professioneel design? Dan bent u hier op het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat uw website er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar dat het grafische gedeelte van uw website ook functioneel is. Dit alles voor een zeer betaalbare prijs!

Egogo Websolutions is gespecialiseerd in het realiseren van goed doordachte en opvallende websites, zowel grafisch als functioneel van hoge kwaliteit. Hierbij staat toegankelijkheid op de eerste plaats, want meer dan 30% van de bezoekers haakt af als een website structureel moeilijk en onlogisch in elkaar zit. Daarom zorgen wij ervoor dat uw website toegankelijk is, en u online exact uw gewenste doel bereikt!

Functioneel én een stijlvol ontwerp

Elke bezoeker die voor het eerst op een site komt beoordeelt uw site binnen 10 seconden. Het is dus van groot belang dat de website een goede eerste indruk maakt en dat voor de bezoeker meteen duidelijk is waar uw website over gaat. Daarom is het belangrijk dat de website er ook mooi verzorgd uitziet, maar nog belangrijker: de website moet makkelijk in gebruik zijn.
Dit en natuurlijk veel meer aspecten zijn bij ons voor de ontwikkeling essentieel van belang.

Hoge positie in zoekmachines

Om echt gevonden te worden van buitenaf is het belangrijk goed in Google vindbaar te zijn. Bij het ontwikkelen van de website zorgen wij dat uw website een hoge vindbaarheid heeft in Google.

U bent het middelpunt

Voor de ontwikkeling nemen wij de tijd om de klantbehoefte en de online doelstellingen te inventariseren. Vervolgens vertalen wij op exacte wijze deze boodschap naar het web door een goed ontworpen, opvallende en in het oog springende website te ontwikkelen. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat u als klant betrokken blijft bij het proces en de voortgang zodat u altijd uw eigen bijdrage kunt geven. U staat tijdens het hele project in het middelpunt.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem contact met ons op indien u interesse heeft in meer informatie, hoe wij u het beste kunnen helpen tot het creëren van een succesvolle website.

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte