.nl
Twitter RSS Feed
100% controle over uw content

Content Management

Een belangrijke toevoeging aan uw website is een Content Management Systeem. Dit maakt het mogelijk om zonder verdere tussenkomst van Egogo Websolutions uw website up-to-date te houden. Daarvoor heeft u geen technische kennis van websites nodig, met een paar klikken op de knop is uw website in een nieuw leven geroepen! Tevens hebben wij ons CMS systeem geoptimaliseerd voor zoekmachines waardoor uw website een hoge ranking in Google behaald.

Een Content Management System kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Enkele voorbeelden:

  • Nieuwe aanbiedingen op uw website plaatsen
  • Nieuwsberichten plaatsen
  • Bijhouden van uw weblog
  • Uw website statistieken bijhouden en bekijken
  • Het versturen van nieuwsbrieven en marketing campagnes

Waar u ook bent..

Het maakt niet uit waar u zich bevind. Vanaf thuis, op uw werk of zelfs op vakantie in het buitenland. U kunt op elke plek van de wereld waar u beschikt over een computer met internet uw website aanpassen door in te loggen in uw eigen beveiligde omgeving.

Flexibiliteit

In het Content Management System van Egogo Websolutions worden alle onderdelen precies naar de wensen van de klant ingericht. Dit maakt het voor u voordeliger. Want zo betaald u alleen voor de onderdelen (modules) die u nodig heeft, en het maakt het CMS voor u als klant erg gebruiksvriendelijk.

Modules

Wij bieden in ons CMS systeem alle soorten modules aan. Enkele modules die wij aanbieden zijn: text editor, nieuwsbrief module, formulieren tool, talen module. Uiteraard kunnen wij elke gewenste module voor u maken.

Implementeren in uw huidige website

Wilt u geen nieuwe website, maar heeft u er genoeg van om telkens een derde partij in te schakelen voor kleine aanpassingen? Geen nood, het is niet noodzakelijk om een nieuwe website te laten ontwikkelen. Wij kunnen ons CMS systeem in uw huidige website implementeren.