.nl
Twitter RSS Feed
Onderscheid u tegen de vele spelers op de markt door optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een zeer effectieve vorm van internet marketing. U hoeft niet meer maandelijks forse bedragen aan het adverteren uit geven, maar toch bent u goed vindbaar voor potentiële klanten.

Zoekmachine optimalisatie?

Met zoekmachine optimalisatie wordt bedoeld dat uw website beter vindbaar (geoptimaliseerd) wordt in zoekmachines. Met name in Google, aangezien deze zoekmachine een marktaandeel van meer dan 85% heeft.
Dit optimaliseren maken wij mogelijk door speciale zogeheten SEO-technieken op de website toe te passen. Hierdoor krijgen de zoekmachines een beter beeld van uw website en wordt deze hoger beoordeeld. Wat resulteert in een hogere ranking (positie) in Google. 

Uw voordelen op een rij

Enkele voordelen voor uw bedrijf en website met zoekmachine optimalisatie zijn onder andere:

  • Meer bezoekers op uw website
  • U zoekt geen klanten, de klanten vinden u.
  • Verhoogde naamsbekendheid bij uw doelgroep
  • Gratis reclame, een hoge positie in Google kost geen geld

Geen terugkomende kosten

Als u uw website bij Egogo Websolutions laat optimaliseren betaald u geen terugkomende kosten. U laat uw website door ons eenmalig analyseren en vervolgens optimaliseren.
U betaalt dus niet voor elke bezoeker die via een zoekmachine op de geoptimaliseerde pagina komt.

Wat kost het?

De kosten voor het optimaliseren van uw website is geheel afhankelijk van uw wensen. Denk hierbij aan met welke en hoeveel trefwoorden u hoog in Google wilt staan. Wilt u vandaag nog een offerte ontvangen met indicatie van de kosten? Neem dan direct contact met ons op.